OPEN ATELIER 100% zomer

Zomer: seizoen van uitgesproken kleuren en fel (zon) licht. Uitbundigheid die je soms wel wat langer zou willen bewaren – als het kon. Of misschien staat de overdaad van de zomer je juist tegen en zou je haar liever willen intomen – als het kon. In het derde Open Atelier van Kunstvereniging Diepenheim proberen we de zomer te vangen in een persoonlijk werkstuk.

Geïnspireerd door het werk van Linda Nieuwstad en Lenneke van der Goot, die beiden momenteel exposeren bij Kunstvereniging Diepenheim, maken we een tak tot bloem en omgekeerd. Door uit te gaan van je eigen gevoel bij de zomer maak je een uniek kunstwerk dat zeker tot in de herfst meegaat.

Doel van de Ateliers is om jong en oud, ervaren of beginner, aan de hand van steeds een ander thema, aansluitend op de tentoonstellingen en in de geest van Kunstvereniging Diepenheim, onder vakkundige begeleiding aan de slag te laten gaan. Zodat iedereen, ongeacht niveau of ervaring, zijn / haar eigen beleving bij het onderwerp kan omzetten in een unieke vorm.

+ flyer

Activiteiten