MASTERCLASS TEKENEN Aline Thomassen

Drawing Centre Diepenheim organiseert in het weekend van 18 en 19 november 2017 een Masterclass Tekenen.

Tot en met 27 augustus 2017 stelt Aline Thomassen tekeningen tentoon in het Drawing Centre Diepenheim met de titel Je suis toi – tu es moi. In november zal zij in haar Masterclass de begeleiding van de professionele kunstenaars op zich nemen. In het verleden hebben Marcel van Eeden (Ch), Sheelagh Keeley (Can), Elly Strik (B), Hanna Nitsch (D), Stijn Peeters, Jans Muskee, Arno Kramer , Paul van der Eerden en Robbie Cornelissen groepen van ongeveer 12 professionele kunstenaars begeleid.

Het is nadrukkelijk de bedoeling dat het meegebrachte eigen werk in het weekend uitgangspunt vormt voor de gesprekken, maar er kan ook zelfstandig worden gewerkt. De selectie voor deelname aan de Masterclass Tekenen vindt plaats op basis van kwaliteit van artistieke praktijk, de rol van het tekenen daarin en de motivatie om deel te nemen. Tijdens de selectie wordt er ook gekeken naar beginnend talent.

De uiteindelijke groep van maximaal 12 geselecteerden zal het hele weekend in Diepenheim verblijven, voor een overnachting en voor maaltijden wordt gezorgd.

Activiteiten