ACTIVITEIT Mee op reis

Ga mee op reis in de bijzondere avonturengame Sketchy Fables,
begeleid door kunstenaar Alle Jong en muzikant Leafcuts!

Beeld uit de videogame Sketchy Fables.

Tijdens een rondreis door zijn avonturengame Sketchy Fables neemt kunstenaar Alle Jong je mee langs bijzondere personages en historische plaatsen. Op de tonen van de live muziek van game componist Leafcuts hoef je niets anders te doen dan je te verwonderen en rond te dwalen door geestverruimende landschappen. De muziek en de verhalen van Alle maken de ervaring van de reis, door een wereld waarin je alles en iedereen tegen kunt komen, compleet.

Na de rondreis is er ruimte voor gesprek en een kijkje achter de schermen. Alle Jong laat zien hoe hij de game maakt en hoe hij met zijn tekeningen nieuwe werelden bouwt. Muzikant Leafcuts (Jack) vertelt hoe hij game muziek ontwikkelt en laat je experimenteren met zijn instrumenten.

Over de game
Avonturengame Sketchy Fables is een project van kunstenaar Alle Jong. Opgebouwd uit ruim 10.000 originele tekeningen kun je verdwalen in een wereld waar Vincent van Gogh staat te schilderen, ontmoet je machtswellusteling King Zebra the Great en kruisen blinde reuzen omringd door romantische luchten je pad.

Praktische informatie
Er zijn drie momenten om op reis te gaan:
– Zaterdagavond 8 oktober om 20.00 uur
– Zondagmiddag 9 oktober om 14.00 uur
– Zondagmiddag 9 oktober om 16.00 uur

Voorafgaand aan de activiteit kun je de tentoonstelling van Alle Jong, in hetzelfde gebouw, bekijken.

NB: Op zaterdag 8 oktober is het gebouw open vanaf 19.30 uur.

Kosten:
Regulier: € 15
Met Museumkaart: € 10

Locatie:
Drawing Centre Diepenheim
Grotestraat 17
7478 AA Diepenheim