OPEN ATELIER Opstaan! In beweging komen!

In het eerste Open Atelier van Kunstvereniging Diepenheim staan we stil bij de ‘ingesleten’ routes die iedereen bijna blind aflegt in zijn huis, naar school of naar het werk.

Wat doe je bijvoorbeeld als je opstaat: eerst naar beneden in de pyjama, meteen onder de douche, eerst een kop melk in de woonkamer of een cracker voor de televisie? En daarna?

Geïnspireerd door het werk van de jonge Praagse kunstenares Eva Kotátková gaan we de ‘bewegingen’ door ons huis vastleggen. Je maakt je route zichtbaar op papier en dat wordt de basis voor een eigen, dus uniek, kunstwerk.

Open Atelier Kunstvereniging Diepenheim
Voor 8 – 88 jaar
Doel van de Ateliers is om jong en oud, ervaren of beginner, aan de hand van steeds een ander thema en in de ‘geest’ van Kunstvereniging Diepenheim onder vakkundige begeleiding een middag aan de slag te laten gaan met verschillende materialen. Zodat iedereen, ongeacht niveau of ervaring, zijn / haar eigen beleving bij het onderwerp om kan zetten in een unieke vorm.
Het eindresultaat mag er zijn, maar het plezier om op een zondagmiddag (met elkaar) ‘iets’ te maken is net zo belangrijk.

+ flyer

Activiteiten