WORKSHOP Puur tekenen met een twist

Je gaat aan de slag met pure elementen, zoals grafiet, houtskool en inkt, en vertaalt je tekeningen vervolgens naar een ‘stop motion’- filmpje met behulp van een app.

Tijdens ‘Kunstmoment’, twee weekenden waarin Diepenheim volledig in het teken staat van kunst en cultuur, organiseert Drawing Centre Diepenheim een tekenworkshop waarin we een moderne twist geven aan klassieke tekenmaterialen. Je gaat aan de slag met pure elementen, zoals grafiet, houtskool en inkt, en vertaalt je tekeningen vervolgens naar een ‘stop motion’- filmpje met behulp van een app.

Omdat het volop lente is, ligt de focus op het laten ontluiken, groeien en bloeien van je tekening. We gaan kijken hoe we de eigenschappen van de verschillende tekenmaterialen kunnen inzetten om dit tot uitdrukking te laten komen. Onder begeleiding van Susanne Dolman ga je aan de slag met het verbeelden van je eigen verhaal, en leer je in korte tijd een leuke, nieuwe techniek.

‘Puur tekenen met een twist’ is een volwassen workshop voor iedereen vanaf een jaar of twaalf en is zowel geschikt voor ervaren tekenaars als voor nieuwsgierige beginners.

Locatie, data en tijden: Drawing Studio, Kuimgaarden 1, Diepenheim. Zondag 21 of zondag 28 april van 10.30 uur tot 12.30 uur.

Kosten: € 19,50 incl. tekenmateriaal.

Aanmelden: De workshop ‘Puur tekenen met een twist’ wordt twee keer georganiseerd. Meld je hieronder aan voor de datum van jouw keuze. Na aanmelding ontvang je nadere informatie over de app die je (op je eigen telefoon) gaat gebruiken. Aan de app zijn geen extra kosten verbonden.

Meld je aan voor zondag 21 april

Meld je aan voor zondag 28 april

Combineer je bezoek

Deze workshop wordt georganiseerd in het kader van ‘Kunstmoment’, twee weekenden vol kunst en cultuur. Bekijk het volledige programma hier.

Daarnaast vindt op zondag 28 april de finissage van de tentoonstelling ‘Mind Wandering Mind’ plaats.