MASTERCLASS TEKENEN Robbie Cornelissen

Drawing Centre Diepenheim, onderdeel van Kunstvereniging Diepenheim, organiseert in het weekend van 10 en 11 december 2016 een Masterclass Tekenen.

Vanaf 17 september stelt Robbie Cornelissen tekeningen tentoon in het Drawing Centre Diepenheim met de titel The Life of Lines, voorafgaand aan deze tentoonstelling zal hij de begeleiding van de professionele kunstenaars op zich nemen.

In het verleden hebben Marcel van Eeden (Ch), Sheelagh Keeley (Can), Elly Strik (B), Hanna Nitsch (D), Stijn Peeters, Jans Muskee, Arno Kramer en Paul van der Eerden groepen van ongeveer 12 professionele kunstenaars begeleid.

Het is nadrukkelijk de bedoeling dat het meegebrachte eigen werk in het weekend uitgangspunt vormt voor de gesprekken, maar er kan ook zelfstandig worden gewerkt. De selectie voor deelname aan de Masterclass Tekenen vindt plaats op basis van de potentiële tekenkwaliteiten. Tijdens de selectie wordt zeker ook gekeken naar beginnend talent. De uiteindelijke groep van maximaal 12 geselecteerden zal het hele weekend in Diepenheim verblijven, voor een overnachting en voor maaltijden wordt gezorgd. De kosten voor het hele weekend bedragen €250,00. De kunstenaars worden geacht eigen werk en materiaal mee te nemen om ook ter plekke nog te kunnen werken.

Credits

Organisatie
Shai Vegter

Activiteiten