EDUCATIE Tekencursus

Heb je zin om komend seizoen iets nieuws uit te proberen? Geef je dan op voor de tekencursus ‘Tekenen is onderzoek’ die Drawing Centre Diepenheim vanaf 14 september op donderdagavonden geeft. De cursus bestaat uit drie blokken van acht lessen. Alledrie de blokken zijn ook afzonderlijk te volgen.

Programma
‘Tekenen is onderzoek’ gaat over het verkennen van je eigen kijk- en tekenvaardigheden en het onderzoeken van de tekenkunst en de wereld om je heen. We duiken in het archief van het Drawing Centre, kijken naar de Tuinen en gebruiken de Drawing Studio en het Drawing Centre om te tekenen en te ontdekken. In het eerste blok onderzoeken we veel verschillende materialen en gebruiken we al onze zintuigen om tot beeld te komen. Welk materiaal ligt jou het beste? Waar ga je heen met je aandacht en hoe verandert dat je manier van tekenen? De cursus is voor iedereen die nieuwsgierig is. De lessen worden verzorgd door Susanne Dolman en diverse gastdocenten.

Praktische informatie
De kosten voor de serie van acht lessen van twee uur bedragen € 140,00 voor 8 lessen (incl. 21 % btw).

Wil je je aanmelden of meer informatie? Stuur een mail naar info@drawingcentre.nl of bel 0547 352 143.

De cursus start op donderdag 14 september en is tweewekelijks van 19.30 tot 21.30 uur in Drawing Studio, Kuimgaarden 1 in Diepenheim.

Activiteiten