DINER The Proof of the Pudding is in the Eating

UITVERKOCHT – Ervaar op zaterdag 16 maart een artistiek diner, vormgegeven door kunstenaars Seirin Hyung en Timo van Grinsven.

Kunstenaars Seirin Hyung (1990, KOR) en Timo van Grinsven (1985, NL) zijn samengebracht om een diner te ontwikkelen voor maximaal twaalf personen. Hun ontmoeting, de locatie van het diner en hun eigen werk vormden hiervoor het uitgangspunt. Tijdens dit evenement nemen de twee kunstenaars je mee in een verrassend avondprogramma waarbij het eten, servies en de omgeving allemaal deel uitmaken van de diner-ervaring.

Over ‘The Proof of the Pudding is in the Eating’
‘The Proof of the Pudding is in the Eating’ is een samenwerkingsproject van de Overijsselse kunstorganisaties Artist Residencies Enschede (ARE), De Perifeer en Drawing Centre Diepenheim. Tijdens dit project worden een Overijsselse kunstenaar en een internationale artist-in-residence van ARE aan elkaar gekoppeld. Gedurende het samenwerkingstraject bezoeken de twee kunstenaars de deelnemende instellingen en ontwikkelen zij samen een diner-ervaring, waarin de uitkomsten van de samenwerking worden gedeeld met publiek.

Praktische informatie 
Handig om te weten: 

· Het diner is aangepast aan de vorm die de kunstenaars hebben gekozen. Het daardoor is niet mogelijk om dieetwensen door te geven. Hou er rekening mee dat het geserveerde eten pittig kan zijn.  
· De reservering is per persoon, tijdens de avond wordt je zitplaats aangewezen door de kunstenaars. 
· Als onderdeel van het project wordt bij de reservering om je schoenmaat gevraagd.
· De kunstenaars verzoeken je om iets paars te dragen naar het diner.

Aanmelden
Deze editie van ‘The Proof of the Pudding is in the Eating’ is uitverkocht. Houd onze website en social media in de gaten voor een volgend diner!

Data, tijden en locatie
Zaterdag 16 maart 2024 van 17.00 uur tot ongeveer 19.30 uur bij Drawing Centre Diepenheim, Grotestraat 17 in Diepenheim.

Deelnemende kunstenaars

Activiteiten