‚Äč

Archief

GROEPSTENTOONSTELLING

Geslaagd ontwerp 2000

Voor het tweede opeenvolgende jaar toont het Architectuurcentrum Twente een selectie van toonaangevend eindexamenwerk van afgestudeerde studenten die een ontwerpopleiding hebben gevolgd (architectuur, industrieel ontwerpen en intrieur) en waarvan de ontwerper of het ontwerp zelf een binding of relatie heeft met Twente. De tentoonstelling wordt, dit jaar voor het eerst, gehouden in het gebouw van Kunstvereniging Diepenheim, Grotestraat 17 te Diepenheim, van zaterdag 14 oktober tot en met woensdag 1 november 2000.

De expositie wordt geopend door de heer Wim Ros, coördinator van de afdeling interieurarchitectuur van de hogeschool voor de kunsten Constantijn Huygens te Kampen.

Met deze tweede tentoonstelling uit de reeks ‘Geslaagd ontwerp’ presenteert het Architectuurcentrum Twente eindexamenwerk van een vijftiental talentvolle ontwerpers. Zij volgden hun opleiding aan de kunstacademies te Arnhem, Enschede en Kampen en de academie voor bouwkunst te Arnhem.

De activiteiten van Architectuurcentrum Twente zijn mede mogelijk gemaakt door subsidies van het Stimuleringsfonds voor Architectuur, Provincie Overijssel, de gemeenten Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal en vele Twentse bouwbedrijven en architectenbureaus.

+ poster