Archief

KUNSTENAARS
OP
LOCATIE

Sterlocaties

Anita Groener • Jan van Munster • Semna van Ooy • Cornelius Rogge • Cathy Weyders

Jan van Munster en Cornelius Rogge waren in 1990 de eerste kunstenaars die destijds in Kunstvereniging Diepenheim exposeerden. Speciaal voor Kunstmoment is hun werk nu weer in Diepenheim te bewonderen. Jan van Munster exposeert twee kunstwerken in het Diepvrieshuis aan de Raadhuisstraat. Op het terras en in de tuin van Kunstvereniging Diepenheim aan de Grotestraat, op het terrein van Herberg De Pol aan de Raadhuisstraat en aan de Broenshof vindt u werk van Cornelius Rogge. Aan de Raadhuisstraat vindt u het Ottenhuis met daarin de tekeningeninstallatie “Province’ van Anita Groener. In Drawing Centre Diepenheim aan de Kuimgaarden vindt u

eveneens werk van Anita Groener en van Semna van Ooy. In de Maalderij aan de Raadhuisstraat exposeert de Belgische kunstenaar Cathy Weyders.

Jan van Munster, Cornelius Rogge, Anita Groener en Semna van Ooy exposeren hun werk op uitnodiging van Kunstvereniging Diepenheim. Cathy Weyders toont haar werk in Diepenheim op uitnodiging van KUNSTen op Straat in het kader van het project East Site i.s.m. de Fundatie.

+ infoboekje
+ tekst infoboekje

Credits

Fotografie
Rik Klein Gotink
NAAM (fotografie Cathy Weyders)
e.a.