Word donateur en sluit je aan bij onze community


ik doneer 50,-

ik doneer…

ik doneer 150,-Als donateur van Drawing Centre Diepenheim:


Blijf je op de hoogte

Via onze communicatiekanalen zoals onze nieuwsbrieven, social mediakanalen en ons jaarverslag kom je alles te weten over het Drawing Centre en onze tentoonstellingen, residenties en activiteiten. Daarnaast houden we je als lid van de community op de hoogte van de ontwikkelingen achter de schermen.


Ben je onze gast

 Een opening? Een speciaal atelierbezoek? Een avondwandeling tijdens ons zomerfestival? Wij hopen dat je erbij bent. Drawing Centre Diepenheim wil zijn community actief betrekken bij deze unieke evenementen.


Bouw je je netwerk verder uit

Geef je netwerk een extra boost en ontmoet dankzij de community van Drawing Centre Diepenheim nieuwe mensen met diverse achtergronden die allemaal één ding gemeen hebben: ze houden van Diepenheim en van hedendaagse tekenkunst.


Maak je deel uit van ons fundament

Als lid van onze community ben je onderdeel van het fundament van onze organisatie. Wij bouwen graag een duurzame band op met de mensen die zich met het Drawing Centre verbonden voelen.


Help je ons

Of je nu een eenmalige schenking doet of je voor langere tijd aan het Drawing Centre verbindt: jouw steun is van blijvende waarde. Met jouw bijdrage investeer je in ons programma, en in onze toekomst.Doneer nu