Crowdfunding

Het komend jaar (2023) moeten wij het met veel minder subsidie doen. En dat is voor het eerst sinds onze start in 1981. Om volgend jaar toch een aantrekkelijk programma neer te kunnen zetten hebben we zeker 25.000 euro nodig. Met dit bedrag kunnen we een zomerprogramma realiseren dat start in het weekend van 3 en 4 juni 2023 met een Summerschool en een overnachting op onze Midsummer Night Camping. Met een grote groepstentoonstelling en activiteiten voor kunstkenners, kunstliefhebbers en iedereen die voor het eerst komt kijken. En speciaal voor kunstenaars verschillende residenties om in en rond Diepenheim tot verdieping van hun werk te komen.
Help je ons om dit zomerprogramma te realiseren?

Word vriend en steun
Drawing Centre Diepenheim

Drawing Centre Diepenheim staat voor aandacht en beweging. Alle onderdelen van Drawing Centre Diepenheim – de gebouwen, kunstenaars, de Tuinen en het archief – zijn met elkaar verbonden en zijn voortdurend in beweging. Bezoekers, bewoners, kunstenaars en beschouwers ontmoeten elkaar in steeds wisselende samenstellingen met als toegankelijk en verbindend medium de tekenkunst.

Als vriend draag je bij aan het kunstpodium voor tekenen in Nederland. Met jouw steun kunnen wij onze programmering in stand houden en verder uitbreiden en groeit de aandacht voor de hedendaagse tekenkunst.

Ik word vriend:

Persoonlijke informatie

Hoeveel wil je bijdragen?

Als Vriend steun je ons in seizoen 2022/23 en ontvang je een welkomstgeschenk dat voor je klaarligt bij je eerste bezoek. Voor € 75 ben je 'Vriend voor twee', dat is een vriendschap voor twee personen met hetzelfde woonadres.
Als Goede Vriend steun je ons in seizoen 2022/23 en ontvang je een luxe welkomstgeschenk dat voor je klaarligt bij je 1e bezoek. Voor € 225 ben je 'Goede Vriend voor twee', dat is een vriendschap voor twee personen met hetzelfde woonadres.
Als Huisvriend steun je ons in seizoen 2022/23 en ben je van harte welkom bij onze voorjaars- en eindejaarsborrel. Je ontvangt een luxe welkomstgeschenk dat voor je klaarligt bij je 1e bezoek. Voor € 525 ben je 'Huisvriend voor twee', dat is een vriendschap voor twee personen met hetzelfde woonadres.

Doneer je liever niet via een automatische incasso? Geen probleem, je kunt ook een eenmalige donatie doen.

* verplicht